En İyi Türkçe Hint Dizileri

En İyi Türkçe Hint Dizileri


Her ne kadar Türkçe alt yazılı hint dizileri bulmak zor olsa da bazı TV kanalları tarafından Türkçe düblaj olarak yayınlanan veya internet ortamın da bulabileceğiniz
Türkçe düblajlı en iyi hint dizilerinden sizler için derleme hazırladık.



1 ) Phir Bhi Na Maane – Badtameez Dil


90’lar da Brezilya dizilerinin ülkemiz de ne kadar meşhur olduğunu düşünürsek, ülkemiz de aşk ve nefret temalı dizilerin ne denli büyük kitlelere ulaştığını anlamak çok da zor olmayacak. IMDB puanı 6,6 olan Phir Bhi Na Maane – Badtameez Dil dizisi 2015 yılın da ilk bölümünden itibaren yayınlanarak ülkemiz de sevilen hint dizileri arasın da yerini aldı. IMDB puanı sizlere düşük görünse de Hint dizileri arasın da yüksek IMDB puanına sahip dizilerden bir tanesidir.




2 )  Rang Rasiya (Sensiz Olmaz)


Hint dizilerin de işin içine aksiyon girdiğin de her zaman keyif vermeyebilir. Ancak Rang Rasiya ( Sensiz Olmaz ) dizisi, izleyenler tarafından sevilen ve 2014 yılın da başarılı bir sezon geçirerek 4 adet ödüle layık görülmüş. Oyuncu kalitesi gerçekten çok iyi olan, IMDB puanı ise 7,0 puan ile dizinin kalitesini bizlere göstermektedir.


 3) Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon (Bir Garip Aşk)


Toplam 406 bölüm ile izleyicilerin kalbin de taht kuran, romantik komedi türün de oldukça başarılı bir yapım olan Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon (Bir Garip Aşk) 7,3 lük IMDB puanıyla da Hint dizileri arasın da kendini sevdiren dizilerin başında gelmektedir. Gerek oyuncu kalitesi gerekse almış olduğu ödüller ile sizler için tavsiye edeceğimiz dizilerin başında gelmektedir.


Konumuz listemize yeni hint dizileri eklendikçe güncellenecektir. Listemiz de yer alan diziler hakkın da düşüncelerinizi bizimle yorumlar üzerinden paylaşabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar